Transport si retururi

Trendmoda.ro va pune la dispozitie urmatoarea metoda de livrare:

Transport prin curierat rapid in Romania.

Comenzile de la trendmoda.ro au taxa ptr. transportul coletului de 19 Lei.

TrendMODA.ro va asigura livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 301 Lei.

Livrare in 3-5 lucratoare zile pt toate comezile confirmate de trendmoda.ro.

In cazul in care doriti sa schimbati articolul comandat de la trendmoda.ro cu o alta marime, dar acelasi model, beneficiati de transport gratuit.

In cazul in care doriti sa renuntati din diverse motive la achizitia facuta de la trendmoda.ro, aveti posibilitatea sa CERETI returnarea coletului si rambursarea sumei respective.

Aveti la dispozitie max. 14 zile calendaristice sa anuntati intentia Dvs de a renunta la achizitie (conform OG34/2014).

In acest caz trebuie, sa ne anuntati prin e-mail  intentia Dvs pentru a putea trimite firma de curierat sa ridice coletul.

Rambursare sumei se va face in maxim 14 zile de la receptionarea coletului Dvs.

Nu se vor receptiona colete trimise cu ramburs, sau cu alte mijloace de curierat decat cele agreate de trendmoda.ro.( GLS si FAN COURIER )

De asemenea nu se vor ridica retur colete care prezinta semne de deterioare .

  • Taxa de transport este suportata de trendmoda.ro in cazul in care produsul are un defect, produsul primit nu este cel comandat / produsul nu are caracteristicile prezentate.
  • Taxa de transport este suportata de catre client in cazul in care se face schimb cu un alt produs sau comanda este returnata complet, in acest caz clientul va primi doar suma platita pe articole cumparate . 
  • In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si renuntati la comanda, se va percepe o taxa de 2x19=38 lei pt transportul retur + cel initial . 
  • In cazul in care ambalajul cu care se trimite returul nu corespunde cu cel initial ne rezervam dreptul sa REFUZAM COLETUL.
  • Coletul retur care se preda agentului de la firma de curierat TREBUIE sa fie impachetat asa cum s-a primit: folie sau punga ptr. a nu deteriora cutia coletului. 
  • Agentul de la firma de curierat prin contract are dreptul sa refuze ridicarea coletului retur.
  
  

  

Filtreaza dupa brand

  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?